Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Helsingin Talotekniikka

Helsingin Talotekniikka Oy on vuonna 1996 perustettu perheyritys. Sähköalan asiantuntijayritys tarjoaa pääkaupunkiseudulla valaisinasennukset, autolatauspisteet, kiinteistöjen jäähdytysjärjestelmät, aurinkopaneelit ja sähköurakoinnin.

”Suurimpana hyötynä yhteistyöstä olemme saaneet itsellemme paremman saavutettavuuden asiakkaidemme näkökulmasta. Nyt meihin saa paremmin ja helpommin yhteyttä. Lisäksi tekstipuolta on laajennettu ja päivitetty nykyisten palvelujemme tasalle. Tämän ansiosta oikeanlaisten yhteydenottojen määrä on lisääntynyt ja se näkyy suoraan yrityksemme työtilanteessa.”

Kirsi VasseHelsingin Talotekniikka Oy

Luottamus Netellon tekemiseen syntyi heti alkumetreillä

Netellon ja Helsingin Talotekniikka Oy:n yhteistyö alkoi vuonna 2021, kun yrityksen kotisivujen uudistaminen oli tullut ajankohtaiseksi.

”Meidän nettisivumme olivat äärimmäisen vanhanaikaiset ja kömpelöt käyttää. Ne oli tehty vuosia sitten, eivätkä todellakaan olleet enää tätä päivää, sanoo Helsingin Talotekniikan toimitusjohtaja Kirsi Vasse.

Luottamus Netellon tekemiseen syntyi heti alkumetreillä.

”Uudet nettisivut ja suunnitelma niiden toteuttamiseksi esiteltiin meille niin ammattitaidolla, että meille tuli heti luottamus siitä, että sivuista tulee hyvät. Toki ne maksoivat, mutta niin ammattityö aina maksaa. Ja tänä päivänä yritys ei vaan pysty toimimaan ilman toimivia kotisivuja.”

Aikataulutus toimi

Kirsi Vassen mielestä Netellon kanssa yhteistyö sujui, koska heillä oli projektiin nimetyt henkilöt, jotka hoitivat asiat alusta loppuun.

”Nämä ihmiset tiesivät mistä on kyse, eikä siis tarvinnut selittää asioita alusta asti uusille tyypeille. Molemmat osapuolet tiesivät koko ajan missä kulloinkin mennään.”

”Tiesin alusta asti, että nettisivuprojektista tulee tiivistahtinen aikataulutettu jakso, jolloin omien töiden lisäksi pitää hoitaa nettisivuja varten aikaa, jotta asioita saadaan edistettyä. Se aikataulutus oli hirveän hyvä näin jälkikäteenkin ajateltuna”, Vasse sanoo.

Ammattilaisuus keskiössä

Kysyttäessä mihin yhteistyössä Netellon kanssa Vasse on erityisen tyytyväinen, tulee vastaus nopeasti.

”Olimme koko ajan vakuuttuneita siitä, että olemme tekemisissä ammattilaisten kanssa, jotka tietävät mitä tekevät. Aivan samalla tavalla kuin Netellon porukka, myös me yrityksenä haluamme profiloitua oman alamme johtaviksi asiantuntijoiksi ja osaajiksi.”

”Suurimpana hyötynä yhteistyöstä olemme saaneet itsellemme paremman saavutettavuuden asiakkaidemme näkökulmasta. Nyt meihin saa paremmin ja helpommin yhteyttä. Lisäksi tekstipuolta on laajennettu ja päivitetty nykyisten palvelujemme tasalle.

Tämän ansiosta oikeanlaisten yhteydenottojen määrä on lisääntynyt ja se näkyy suoraan yrityksemme työtilanteessa.”

Yhteistyö jatkuu yritysten välillä jatkossakin ja toimitusjohtaja Kirsi Vasse suositteleekin Netelloa lämpimästi muille yrityksille.

”Voin suositella Netelloa kumppaniksi ihan kenelle vaan, kuka tarvitsee hyvät ja toimivat nettisivut. Ihan bisneksestä riippumatta.”

Helsingin Talotekniikka nettisivut

Helsingin Talotekniikka Oy

Helsingin Talotekniikka Oy on vuonna 1996 perustettu sähköalan perheyritys pääkaupunkiseudulla. Yritys tekee ammattitaidolla ja hyvällä asenteella kaikki rakennusten sähköiseen talotekniikkaan, valaistukseen ja kylmäalan asennuksiin liittyvät työt.

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×