Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

CuCa – Runtu Custom Cabinets

Runtu Custom Cabinets Oy eli Cuca on perustettu vuoden 2022 alussa. Yrityksen tarina alkoi kuitenkin jo vuoden 2020 taitteessa maailman mullistaneen korona-pandemian myötä.

Cuca suunnittelee ja valmistaa räätälöitäviä kalusteita mittojen mukaan erilaisiin tiloihin. Cucan mittatilauskalusteet toimitetaan aina sertifioitujen asentajien asentamana.

”Nettisivun kävijämäärien kasvattaminen oli alkutavoite ja se on toteutunut. Käsitykseni mukaan sivustolle tehty optimointi on tuonut sivuille oikeanlaisia kävijöitä. Me halusimme mahdollisimman ison liidimäärän sijaan vähemmän, mutta oikeanlaisia liidejä. Sitä tavoitetta ollaankin saatu vietyä hyvin eteenpäin.”

Ville HeinoRuntu Custom Cabinets Oy

Luonteva kumppanuus Cucalle

Runtu Works Oy on ollut Netellon asiakkaana vuodesta 2017 lähtien. Kun yrityksen kylkeen koronapandemian jälkimainingeissa vuonna 2022 mittatilauskalusteisiin erikoistunut Runtu Custom Cabinets Oy eli Cuca syntyi, oli myös Cucan nettisivujen ja hakukoneoptimoinnin tekijä selvä asia.

”Runtun kohdalla projektit olivat menneet hyvin ja olimme saaneet sen mitä oltiin luvattu, joten oli helppo aloittaa myös uuden yrityksen kanssa yhteistkotyö Netellon kanssa”, sanoo Cucan toimitusjohtaja Ville Heino.

Helppoa ja sujuvaa toimintaa

Ville Heinon mukaan Netellon kanssa yhteistyö sujuu ja se on varsin helppoa.

”Meille helppous tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että Netelolla on aika palvelualtis asenne. Kysymyksiini olen saanut aina vastauksen, ja jos jotain on tarvittu, niin pyyntöihin on aina reagoitu nopeasti. Kokonaisuus on ollut toimiva.”

Markkinoinnin ulkoistaminen on ollut pienelle yritykselle järkiratkaisu.

”Meillä ei ole sopivaa omaa ammatillista osaamista asioihin, joita Netellolta on tilattu. Yhteistyö on luonut ihan uudenlaisen mahdollisuuden tehdä asioita markkinoinnin saralla.”

”Brändi-ilmeen kohottaminen on ollut iso konkreettinen asia molempien firmojen osalta (Runtu / Cuca), ja ulospäin näkyvää ilmettä on saatu vietyä paljon eteenpäin. Olemme itse pitäneet huolta somesta ja osana Netellon palvelukokonaisuutta somen visuaalinen ilme on linjattu kotisivujen visuaalisen ilmeen kanssa,” Heino sanoo.

Oikeanlaisia liidejä

Cucan uusien nettisivujen ja optimoinnin tavoite oli heti selvä asia.

”Nettisivun kävijämäärien kasvattaminen oli alkutavoite ja se on toteutunut. Käsitykseni mukaan sivustolle tehty optimointi on tuonut sivuille oikeanlaisia kävijöitä. Me halusimme mahdollisimman ison liidimäärän sijaan vähemmän, mutta oikeanlaisia liidejä. Sitä tavoitetta ollaankin saatu vietyä hyvin eteenpäin.”

Netello-yhteistyöstä Ville Heinolla ei ole mitään pahaa sanottavaa.

”Voin suositella yritystä kenelle vaan, ja olen suositellut. Netellon osaaminen on mielestäni toimialarajat ylittävää, joten siinä mielessä suositteleminen on helppoa missä tahansa markkinassa toimivalle taholle.”

Cuca nettisivut

Runtu Custom Cabinets Oy

Runtu Custom Cabinets Oy eli Cuca on Helsingissä toimiva kotimaisia sataprosenttisesti räätälöitäviä Cuca-kalustepaketteja suunnitteleva ja valmistava yritys. Cuca toimittaa tällä hetkellä kalusteita eteläiseen Suomeen, mutta yritys kasvaa ja toimintaa kehitetään jatkuvasti.

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×