Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.
Netello logo

Nyt on kultainen hetki laittaa sivusto tuottamaan ensi vuotta ajatellen.  

Varaa tästä kanssamme 30 – 60 min tapaamisaika tai jätä soittopyyntö. Tapaamisen aikana saat tietää, mitä nyt kannattaisi tehdä ja miksi. Näytämme sinulle omalta toimialaltasi asiakkaan, jota olemme auttaneet. Ensitapaamisella kartoitamme tarpeesi. Emme koskaan tyrkytä mitään.    

Voimme luoda yrityksellesi sivuston, joka tuottaa useita laadukkaita tarjouspyyntöjä kuukaudessa. Sinun tehtäväsi on kertoa meille yrityksestäsi ja sen kilpailueduista. Me vastaamme siitä, että sivustosi kertoo tämän viestin potentiaalisille asiakkaillesi.  

Jos tuntuu hyvältä, laadimme sinulle korkeintaan 10 sivun mittaisen tarjouksen. Tarjous ei sisällä ammattijargonia eikä pelkkiä hinta-arvioita – saat täsmällisen tiedon siitä, mitä olet hankkimassa ja mitä se maksaa.  

Hakukoneoptimointi

Tavoitteenamme on taata yrityksellesi mahdollisimman hyvä Google-näkyvyys eli saada sivustosi löytymään mahdollisimman korkealta ilmaisista hakutuloksista. Tämä on erittäin tärkeää, sillä 93% asiakkaistasi eivät mene Googlessa ensimmäistä hakutulossivua pidemmälle.

Hakukoneoptimointi

Google-mainonta

Liiketoimintasi kannalta tärkeille hakusanoille voi myös ostaa näkyvyyttä Googlen hakutuloksissa. Maksat siis siitä, että yrityksesi näkyy hakutulosten joukossa. Teemme tavoitteellista, tarkoin kohdennettua Google-mainontaa, jolla saavutat tuloksia. Budjetin määräät itse!

Google-mainonta

Sivustot

Lähes jokainen ostoprosessi verkossa alkaa Googlesta. Sivusto tavoittaa asiakkaat usein ennen myyjää tai muuta yrityksen henkilökuntaa. Nopea, näyttävä ja hakukoneoptimoitu WordPress-sivusto tehostaa yrityksen myyntiä ja vahvistaa brändiä.

Sivustot

Verkkokaupat

Asiakkaat ovat tälläkin hetkellä verkossa etsimässä tuotteitasi ja palveluitasi, mutta ostamisen täytyy olla helppoa, jotta kaupat syntyvät. Me olemme rakentaneet lukuisia menestyviä verkkokauppoja pk-yrityksille eri toimialoilta. Tiedämme, mikä verkossa toimii ja mikä ei.

Verkkokaupat

Optimointi + Google Ads + Verkkokauppa | Univisio

”Ennen verkkokaupan uudistusta kävijöitä oli kuukausitasolla muutamia kymmeniä. Nyt voidaan puhua sadoista tai jopa tuhansista kävijöistä viikossa.”

Mervi Parkkonen, Univisio | Asiakasreferenssiin

Google Ads + Sivusto + Sisällöntuotto | PP-Logistiikka

”Olemme saaneet Netellon osaamisen avulla huomattavan paljon uusia asiakkuuksia. Ei ole enää sellaisia viikkoja, ettei meille tulisi kyselyä jostakin uudesta projektista. Viimeisen vuoden liikevaihdosta lähes 20 % tuli asiakkailta, joita meillä ei ennen tätä uudistusta ollut.”

Juha Munne, PP-Logistiikka | Asiakasreferenssiin

CuCa – Runtu Custom Cabinets

PAIKALLINEN B2C 

”Voin suositella yritystä kenelle vaan, ja olen suositellut. Netellon osaaminen on mielestäni toimialarajat ylittävää, joten siinä mielessä suositteleminen on helppoa missä tahansa markkinassa toimivalle taholle.”

Ville Heino – Runtu Custom Cabinets Oy

Lue lisää

Syste

VALTAKUNNALLINEN  B2B

”Liiketoiminta on kasvanut viime vuonna huomattavasti, ja tänä vuonna olemme myös kovassa vauhdissa. Yhteistyö Netellon kanssa on ollut sujuvaa. Meillä on selkeä suunnitelma minkä kanssa on hyvä suunnata tulevaisuuteen.”

Jari Hietala – Syste Oy

Lue lisää

Insinööritoimisto Neulanen

VALTAKUNNALLINEN B2C / B2B

”Meiltä meni verkkosivuprojektiin todella vähän aikaa, joten olemme voineet keskittyä täysillä omaan tekemiseen. Netello sai erittäin hyvin kiinni siitä, mitä haimme ja onnistui toteutuksessa paremmin kuin osasimme ajatella.”

Antti Välitalo – Insinööritoimisto Neulanen Oy

Lue lisää

Helsingin Talotekniikka

PAIKALLINEN B2C / B2B

”Olimme koko ajan vakuuttuneita siitä, että olemme tekemisissä ammattilaisten kanssa, jotka tietävät mitä tekevät. Aivan samalla tavalla kuin Netellon porukka, myös me yrityksenä haluamme profiloitua oman alamme johtaviksi asiantuntijoiksi ja osaajiksi.”

Kirsi Vasse – Helsingin Talotekniikka Oy

Lue lisää

Jätä soittopyyntö

Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Toivon, että minuun ollaan yhteydessä
Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tietosuojaseloste.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×