Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Sähkö-Team

Sähkö-Team Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva sähköalan yritys, joka on perustettu vuonna 1977. Yritys toteuttaa esimerkiksi saneerauskohteiden sähkötyöt, valaistuksen modernisoinnin, tietoverkkokaapeloinnit, sähkökonekorjaukset ja autolämmitysjärjestelmät.

“Olemme kivunneet Googlen hakutuloksissa kärkikahinoihin ja yhteydenottoja tulee aikaisempaa enemmän.”

Timo SaleniusSähkö-Team Oy

Sähkö-Team nettisivut

Yhteistyötä vuosien ajan

Vuonna 2015 Sähkö-Teamin kotisivutoimittaja lopetti toimintansa ja yrityksen oli etsittävä uusi kumppani.

“Lähdimme etsimään toimijaa, jolta hoituu sekä uusien nettisivujen tekeminen että niiden ylläpito. Löysin Netellon Googlen kautta. Sain tarjouksia myös muutamasta muusta yrityksestä, mutta päädyimme Netelloon, koska heillä oli laajat palvelut”, muistelee toimitusjohtaja Timo Salenius.

Toinen yritys oli lisäksi tehnyt Sähkö-Teamin verkkosivuilla hakukoneoptimointia vuodesta 2005 asti.

“Heiltä tuli ohjeita, mitä meidän täytyy tehdä, jotta näkyvyys paranee. Netellolta sanottiin, että ei sen noin kuulu mennä, vaan asiantuntijan täytyy myös tehdä optimoinnin parannustoimet.”

Niinpä Sähkö-Team siirsi myös hakukoneoptimoinnin Netellolle.

“Se helpotti huomattavasti, sillä nyt maksamme vain yhdelle toimittajalle ja tiedän aina, kenelle soittaa. Työskentely on myös läpinäkyvämpää”, Salenius sanoo.

Enemmän yhteydenottoja

Salenius on kiitollinen siitä, että saa kuukausittain sähköpostiinsa helppolukuisen raportin, josta voi seurata hakukoneoptimoinnin tuloksia.

“Olemme kivunneet Googlen hakutuloksissa kärkikahinoihin ja yhteydenottoja tulee aikaisempaa enemmän. Etenkin yhteydenottolomakkeen kautta tulee paljon kyselyitä.”

Salenius sanoo, että aikaisemmin tuli enemmän puheluita ja sähköposteja, mutta nyt uudet ja myös vanhat asiakkaat ottavat yhteyttä lomakkeella. Se helpottaa projektien hallintaa.

Hän uskoo, että asiakkaat löytävät Sähkö-Teamin palveluiden äärelle nimenomaan Googlen kautta. Lisäksi sivustolle kirjoitetut referenssitarinat toimivat uusien asiakkaiden vakuuttamisen tukena.

“Netellon kirjoittamat referenssitarinat ovat todella hyviä. Niistä välittyy se, mitä asiakas on oikeasti kokenut, ilman värikynää. Positiiviset kokemukset, jotka on julkaistu omalla nimellä, ovat hyvä lisä nettisivuille.”

Modernia ilmettä

Nettisivut on uudistettu pitkään jatkuneen yhteistyön aikana kahteen kertaan. Salenius sanoo, että moderni sivusto on yritykselle tärkeä ja välttämätön käyntikortti nykypäivänä.

“Uudet sivut ovat huomattavasti ajanmukaisemmat ja modernimmat. Taas mentiin kerralla 10 vuotta eteenpäin. On hienoa, että sivustomme on pidetty ajan tasalla.”

Saleniuksen mukaan uusista verkkosivuista on tullut myös palautetta.

“Asiakkaat ovat sanoneet, että uudet sivut ovat hyvät ja selkeät. Yhteystiedot löytyvät pienellä vaivalla.”

“Uudet sivut vastasivat odotuksiamme. Sivuston laatija sai ne luotua niin, että meidän tahtotilamme välittyy. Netellon toimesta on aina toimitettu ensiluokkaista materiaalia.”

Sujuvaa kumppanuutta

Saleniuksen mukaan vuosia kestänyt yhteistyö on sujunut mukavasti ja mutkattomasti.

“Vaivattomuus on ollut meille se tärkein juttu. Meidän ei tarvitse itse miettiä näitä asioita, vaan ne mietitään valmiiksi Netellon päässä. Heiltä tulee myös kehitysideoita.”

Salenius sanoo suositelleensa Netellon palveluita myös muille.

“Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa, kaikki on toiminut hyvin ja toimii varmasti jatkossakin.”

Sähkö-Team Oy

Sähkö-Team Oy toteuttaa sähköasennuksia ja -urakointia kotitalouksille, yrityksille, taloyhtiöille ja teollisuuden tarpeisiin pääkaupunkiseudulla. Lisäksi palveluihin kuuluvat sähkökonekorjaukset, autolämmitysjärjestelmät ja sähköautojen latausjärjestelmät.

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×