Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Tiimiesittelyssä sisällöntuottaja ja hakukoneoptimoinnin asiantuntija Arttu Heinämäki

Mitä teet Netellossa?

Teen aika monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Työpöydällä on sisällöntuottoa, hakukoneoptimointia ja hieman Google-mainonnan ylläpitoa.

Miten pitkään olet työskennellyt Netellossa?

Aloitin 2022 keväällä, eli noin kaksi vuotta.

Kuvaile tavallista työpäivääsi

Jokainen työpäivä on jollakin tavalla erilainen, koska tykkään keskittää samanlaisia työtehtäviä samalle päivälle. Jonakin päivänä saatan tehdä pelkkää sisällöntuotantoa, toisina päivinä aika menee optimointiprojektien kanssa. Teen töitä etänä Tampereelta käsin, mutta käyn Turun toimistolla kaksi kertaa kuukaudessa. Tampereen Alma Median toimistolla käyn vähintään yhden kerran viikossa.

Mikä on parasta Netellolla?

Parasta Netellolla ovat etätyömahdollisuus, työkaverit sekä asiakkaat. Etätyöt tuovat mukavaa joustavuutta työhön. Työkaverit ovat alansa ammattilaisia ja todella kivoja tyyppejä. Netellolla on mukava tehdä töitä. Asiakkaat ovat myös oman alansa asiantuntijoita, heitä on mielenkiintoista kuunnella.

Vapaa-ajalla

Vapaa-ajalla harrastan muun muassa 3D-tulostusta. Joskus tulostin on ahkerammalla käytöllä, joskus se saattaa pölyttyä useamman kuukauden käyttämättömänä. Viime aikoina olen kuitenkin aktivoitunut tulostelun suhteen. Esimerkiksi viime viikolla tulostin kartan sokean henkilön käyttöön hänen avustajansa pyynnöstä, kaikenlaista tulee siis tehtyä. Näin keväisin tykkään kasvattaa chilejä ja muita kasviksia. Autan myös vanhempiani metsä- ja polttopuutalkoissa.


Uusimmat blogiartikkelimme

×