Netello Systems Oy

Hakukoneoptimointi, laadukas Sivusto...  Yhteystiedot   myynti@netello.fi   +358 (0)10 323 3840  

Sivusto lisää myyntiä,
TAKUULLA

Sivusto - Näyttävä yrityssivusto on tärkeä

86%

Sivusto kannattaa hankkia Netellosta, koska 86% tekee tutkimusten mukaan yhteydenottopäätöksen sivuston perusteella!
Kannattavaa on siis panostaa laadukkaaseen ja asiakkaita palvelevaan yritys sivustoon. Näin maksimoit tuotteittesi laadukkaan löytyvyyden uusille asiakkaillesi.

Sivusto kertoo oikeat tuotetiedot   Sivusto synnyttää oikean mielikuvan   Sivusto ohjaa yhteydenottoon

 

Kolme syytä miksi Sivusto:

1

Ostavat ihmiset haluavat löytää parhaan tuotteen verkosta. Jos verkosta ei löydy oikeaa tietoa, ei yhteydenottoakaan tapahdu. Sivuston tarkoitus on saada aikaan lisää kauppaa.

2

Sivusto on yksi tapa vaikuttaa mielikuvaan yrityksestä. Varmista, että yrityksesi sivusto antaa vähintään yhtä hyvän mielikuvan kuin mitä yrityksesi tarjoajaa paikan päälle tuleville.

3

Sivustolta etsitään oikeaa tietoa ja siitä vastaavan yhteystietoja.

 

Kolme syytä miksi Netello:

1

Netellon ammattitaito varmistaa, että Sivusto on hyvän ulkonäön lisäksi helposti käytettävä ja sen pystyy löytämään hakukoneista.

2

Netello tarjoaa Julkaisujärjestelmän, jolla voit itse hallinnoida Sivustosi muutoksia. Sivustosi on oikeasti omassa hallinnassasi.

3

Netello tarjoaa myös Kanavaratkaisun, eli kaikki osa-alueet kannattavaan verkkoliiketoimintaan!

 

Annoimme sinulle 6 syytä. Tilaa meiltä niin huomaat miten paljon enemmän saat.Ota heti yhteyttä.

Sivusto Netellosta laadukkaastiOstavat ihmiset haluavat löytää parhaan tuotteen verkosta.

Jos verkosta ei löydy oikeaa tietoa, ei yhteydenottoakaan tapahdu. Sivuston tarkoitus on saada aikaan lisää kauppaa.

Sivusto on yksi tapa vaikuttaa mielikuvaan yrityksestä. Varmista, että yrityksesi sivusto antaa vähintään yhtä hyvän mielikuvan kuin mitä yrityksesi tarjoaa paikan päälle tuleville.

Sivustolta etsitään oikeaa tietoa ja siitä vastaavan yhteystietoja.

Argumentit millainen Sivuston pitää olla:

Sivustosi pitää vakuuttaa ensisilmäyksellä.

Sivustollasi pitää antaa hyvä kuva yrityksestäsi jokaisella osa-alueella. Sivustolla tuotteiden ja palveluiden pitää olla hyvin esillä ja niistä tulee antaa riittävää tietoa sanallisesti ja kuvallisesti. Sivustolla pitää kertoa kilpailuetunne muihin alanne yrityksiin verrattuna. Sivustolla pitää olla yhteystiedot hyvin esillä!

Laadukkaat kotisivut on alusta saakka suunniteltu hakukoneystävällisiksi.

Sivuston ulkoasu soveltuu toimialalle. Selkeä pääviesti ja tärkeät tuotteet ja palvelut tuodaan esille. Laadukkaat kotisivut ohjaavat asiakkaita yhteydenottoon, ja yhteystiedot ovat selkeästi esillä. Toimiva Sivusto antaa oikean mielikuvan tuotteiden hinnoista, laadusta sekä yrityksen arvoista. Laadukkaan Sivuston eri sivut ovat keskenään rakenteeltaan yhtenäiset. Ne on toteutettu HTML-muotoisina. Sivut muodostavat helposti navigoitavan, keskenään linkitetyn kokonaisuuden.

Kotisivut ovat usein ensimmäinen tietolähde tuotteeseen tutustumisessa - siksi Netello tarjoaa kokonaisratkaisun joka auttaa sinua saamaan täyden hyödyn Internetin mahdollisuuksista.

Sivuston kivijalka on hyvä teksti, jota on helppo lukea. Se kiteyttää viestin ja esittelee tuotteen hyödyt oivaltavasti. Se puhuttelee ja perustelee myyntilupauksen sekä ohjaa päätöksentekoon. Toimiva teksti tarjoaa juuri sitä tietoa, jota lukija hakee.

Meillä on vahva kokemus näyttävien yleisilmeiden ja selkeän käytettävyyden suunnittelusta. Sivustoihin liittyvä Hakukoneoptimointi ja tekninen toimivuus ovat myös ydinosaamistamme.

Tärkein peruste tehdä Sivusto on tuottaa yhteydenottoja ja lisätä myyntiä. Toteuttamamme Sivusto vastaa tähän tarpeeseen tuomalla uusia asiakkaita ja palvelemalla hyvin kanta-asiakkaita.

Tarkoituksenmukainen Sivusto

Sivuston tärkein tehtävä on parantaa yrityksen myyntiä. Internet on ensimmäinen tietolähde tuotteeseen tutustumisessa. Toimiva Sivusto antaa oikean mielikuvan tuotteiden hinnoista, laadusta sekä yrityksen arvoista.

Teknisesti toimiva Sivusto

Sivusto avautuu nopeasti, ei aiheuta virheilmoituksia ja on yhteensopiva selaimien ja hakukoneiden kanssa. Sivustolla navigointi on helppoa ja kannustaa jatkamaan sivuston selausta.

Sivusto on ulkoasultaan houkutteleva ja tarkoitukseen sopiva. Sivuston viestimiin asioihin vaikuttavat mm. värit, tekstien ja kuvien asettelutapa ja sivuston rakenne. Yhden tarpeisiin sopivat värikkäät ja energiset kotisivut, toiselle tasapainoiset ja vähäeleiset.

Kotisivut yrityksille

Kotisivut yrityksille laaditaan laadukkaalla graafisella suunnittelulla. Netellolla on vahva kokemus näyttävien yleisilmeiden ja selkeän käytettävyyden suunnittelusta. Laadukkaat kotisivut on alusta saakka suunniteltu hakukoneystävällisiksi. Sivuston ulkoasu soveltuu toimialalle. Selkeä pääviesti ja tärkeät tuotteet ja palvelut tuodaan esille. Laadukkaat kotisivut ohjaavat asiakkaita yhteydenottoon, ja yhteystiedot ovat selkeästi esillä. Toimiva Sivusto antaa oikean mielikuvan tuotteiden hinnoista, laadusta sekä yrityksen arvoista. Laadukkaan Sivuston eri sivut ovat keskenään rakenteeltaan yhtenäiset. Ne on toteutettu HTML-muotoisina. Sivut muodostavat helposti navigoitavan, keskenään linkitetyn kokonaisuuden. Kotisivut ovat usein ensimmäinen tietolähde tuotteeseen tutustumisessa. Netello tarjoaa kokonaisratkaisun joka auttaa sinua saamaan täyden hyödyn Internetin mahdollisuuksista.

Koska ihmiset viettävät yhä suuremman osan ajastaan verkossa, nousevat laatu ja tarkoituksenmukaisuus (selkeys) kilpailueduiksi. Selkeästi ryhmitelty ja jäsennelty Sivusto (informaatioarkkitehtuuri) helpottaa yrityksesi tuotteista tai palveluista kiinnostuneen käyttäjän työtä huomattavasti, joka näkyy usein myös Sivuston konversiossa.

Yrityksen tulee pystyä päivittämään Sivustonsa itse (cms / Julkaisujärjestelmä); näin Sivustolla olevat tiedot voidaan pitää aina ajantasaisina eikä Sivuston ylläpito ole sidoksissa ulkopuolisen ylläpitäjän aikatauluihin.

Hyvässä sivustossa on kiinnitetty myös huomiota löytymiseen hakukoneissa, ja siihen mitä hakukoneiden tuloksissa näkyy.

Asiakkaita voi palvella myös hyvällä sisällöllä; mutta tiedätkö mitä tuotteita, tuoteryhmiä tai palveluita Sivustoltasi haetaan eniten? Ammattimaisesti toteutettu Kävijäseuranta auttaa sinua kohdentamaan sisällöntuotantoon käyttämäsi resurssit oikein.

Ota yhteyttä Netellon ammattilaisiin ja kysy miten uusi toimiva Sivusto hyödyttää liiketoimintaasi.


Hakukoneoptimointi
ja ajantasainen Sivusto

Yksi keskeisimmistä asioista jatkuvassa Hakukoneoptimoinnissa liittyy Sivuston sisällön päivittämiseen. Kun Sivustosi sisältö päivittyy tasaisin väliajoin, ei Sivustolle jää vanhentunutta tai virheellistä tietoa. Hakukoneille säännöllisesti tehtävät päivitykset kertovat niin ikään ajan tasalla olevista tiedoista, joille on helpompaa antaa lisänäkyvyyttä hakutuloksissa.

 

Takaamme tuloksia, kysy miten toteutamme ne sinun yrityksellesi.

Sivusto
tuo tuloksia.

Sinua palvelee:

Jesse Hämäläinen käyntikortti Jesse Hämäläinen,
Myynti ja markkinointi
jesse@myynti.netello.fi
010 323 3842

Tuotekohtaisia referenssejä:

 

H&H Tuonti Oy / H&H Import Ltd

 

H&H - Tuonti Oy

 

"Hakiessamme uutta kotisivujen toimittajaa, saimme kuulla Netellosta jälleenmyyjiemme kautta. Päädyimme Netelloon koska kuukausimaksut olivat huomattavasti pienemmät kuin aikaisemmin ja tuntui että saamme rahalle enemmän vastinetta. Optimointiosaaminen vaikutti myös suuresti kun hakukoneissa näkyminen on niin äärettömän tärkeätä tänä päivänä. Kotisivujemme suunnittelu sujui mallikkaasti  ja toivomuksemme kuultiin hyvin, yhteistyö oli hyvä. Olemme olleet tyytyväisiä Netellon toimintaan ja saaneet paljon uusi ideoita kotisivujen parantamiseksi sekä myös digitaalisten kampanjoiden suunnittelussa. Palvelu on hyvää ja muutokset tehdään nopeasti ja vaivattomasti."

Cilla Lutz, H&H Tuonti Oy


Katso lisää sivusto referenssejämme täältä

 

Artikkeleita

Kotisivut yrityksille
Nettisivut
Laadukkaat kotisivut
WWW-sivujen teko
Sivuston nopeus
Sivut näkymään Googlessa
Lisää kävijöitä kotisivulle

 

Linkit

Domain

Infokeskus

Hakukoneoptimointi

Julkaisujärjestelmä

Konversio-Optimointi


Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi
parantaa sivuston löytymistä hakukoneista.
Netello Hakukoneoptimointi

Verkkokauppa

Verkkokauppa
myy tuotteet puolestasi verkossa.
Netello Verkkokauppa

Kävijäseuranta

Kävijäseuranta
kertoo, mitkä yritykset sivustolla vierailevat.
Netello Kävijäseuranta