Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Näkyvyys Googlessa

Näkyvyys Googlessa on tärkeää, koska erittäin moni suomalainen käyttää juuri Googlea etsiessään tietoa. Googlen hakutuloksissa on sekä erikseen merkittyjä maksettuja mainoksia (Sponsorilinkit) että perinteisiä hakutuloksia. Näkyvyyteen Googlessa pyritään vaikuttamaan Hakukonemarkkinoinnilla.

Näkyvyys Googlessa maksetuilla mainoksilla

Googlen Adwords mahdollistaa maksettujen mainosten näkymisen silloin, kun tiedon etsijä käyttää määriteltyjä hakusanoja. Näkyvyys Googlessa voidaan myös estää määrätyillä sanoilla. Etuna maksetulla mainoksella on reagoinnin nopeus. Mainos saadaan käyntiin nopeasti, ja siihen voidaan nopeasti tehdä muutoksia. Pelkkä mainoksen näkyminen ei maksa erikseen, vaan mainoksen napsautuksesta maksetaan.

Tilaa Hakukonemainonta Netellosta!

Näkyvyys Googlessa Hakukoneoptimoinnilla

Hakukoneoptimoinnilla saadaan sivusto löytymään paremmin perinteisissä hakutuloksissa. Maksettuun mainokseen verrattuna Hakukoneoptimointi on hitaampaa näkyvyyden nostamista Googlessa. Toisaalta siinä napsautukset eivät maksa erikseen. Hakukonemainonta ja Hakukoneoptimointi eivät ole toisiaan poissulkevia. Kannattaa panostaa molempiin, jos haluaa maksimoida hyödyn. Näkyvyys tuplana on tehokasta.

Tilaa Hakukoneoptimointi Netellosta!

Näin testaat sivustosi näkyvyyden Googlessa

Tee yksinkertainen testi: kirjoita päätuotettasi kuvaava yleissana Googleen, ja katso, löytyvätkö yrityksesi sivut hakutuloksista. Älä etsi yrityksesi nimellä, koska eivät uudet asiakkaat osaa etsiä sillä. He eivät vielä tunne yritystäsi, ellet ole rakentanut vahvaa brandia rahalla ja ajalla.

Google on varsinkin Suomessa se paikka, jolla tietoja etsitään. Hakukoneoptimoinnilla saat yrityksesi löytymään hakutuloksista. Google tarjoaa myös mahdollisuuden näkyä Sponsorien linkeissä silloin, kun käytetty hakusana liittyy tarjoamaasi tuotteeseen. Näkyvyys Googlessa auttaa sinua siis tavoittamaan asiakkaan juuri silloin, kun hän etsii tarjoamaasi ratkaisua.

Jos yrityksesi tuotteet eivät löydy Googlesta, yrityksesi menettää koko ajan asiakkaita. Anna Hakukonenäkyvyytesi ammattilaisen hoidettavaksi.


Hakukoneoptimointia yrityksille

Kaikki yritykset tarvitsevat Hakukoneoptimointia, koska asiakkaat etsivät tuotetietoa ja ratkaisuja hakukoneista. Hakukoneoptimoinnilla varmistetaan että hakukoneet löytävät sivut ja että ne indeksoivat sivut tarkoitetulla tavalla.

Hakukoneoptimointia yrityksille


Tekninen Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnissa tekstisisältö on tärkeää, koska hakukoneet perustuvat juurikin tekstiin. Lisäksi on tärkeää varmistaa, että tekniset asiat sivustolla eivät muodosta estettä hyvälle löytymiselle vaan ovat hakukoneystävällisiä.

Tekninen Hakukoneoptimointi


Kotisivut eivät näy Googlessa?

Mikä onkaan turhauttavampaa, kuin tehdä hienot kotisivut, ja sitten ihmiset eivät löydäkään niitä? Kotisivut eivät näy Googlessa, jos Hakukonenäkyvyys on kokonaan unohdettu kotisivujen suunnittelussa. Varmista, että teet kotisivut oikein tai teetät ne ammattilaisella. WWW-Sivujen Teko onnistuu toki itsekin, kunhan tiedät mitä olet tekemässä. Kotisivusi tarvitsevat myös Internetmarkkinointia.

Kotisivut eivät näy Googlessa?