Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Digisähkö

“Se mistä minä tykkään, on kokonaisvaltainen palvelu, jota Netellolta saamme avaimet käteen -tyyppisesti. Homma toimii ja saadaan hyviä tuloksia.”

“Netellon kanssa olemme tehneet verkkosivut, hakukoneoptimointia ja Google-markkinointia. Tulevalle vuodelle teimme yhdessä myös markkinointisuunnitelman.”

Jani Hirvonen – Digisähkö

Asiantuntijaorganisaatiolle hyvät liidit ovat elintärkeitä

Digisähkö Oy on pieni 10 hengen asiantuntijayritys, joka myy, suunnittelee ja toteuttaa älykotiratkaisuja. Älykodissa talotekniikka, viihdelaitteet, valaistus ja lämmitys ovat saman järjestelmän ja helppokäyttöisen käyttöliittymän alla. Se tuo helppoutta ja älyä asumiseen sekä lisää asumismukavuutta.

– Meidän kohteet on hyvin monenlaisia, aina pienistä omakotitaloratkaisuista tuhannen neliön linnaan Ranskassa, hymyilee yrityksen toimitusjohtaja Jani Hirvonen ja esittelee Amazon Alexan valaistusohjaustoimintoja yrityksen showroomissa.

Jani Hirvonen – Digisähkö

Verkkosivut, hakukoneoptimointia ja markkinointisuunnittelua

Digisähkön kaltaiselle, melko rajatun kohderyhmän asiantuntijaorganisaatiolle verkkosivut ja sosiaalisen median markkinointi ovat niitä kaikista tärkeimpiä kanavia. Netello on ollut mukana rakentamassa yritykselle toimivia markkinointiratkaisuja.

– Netellon kanssa olemme tehneet verkkosivut, hakukoneoptimointia ja Google-markkinointia. Tulevalle vuodelle teimme yhdessä myös markkinointisuunnitelman, Hirvonen kertoo.

Vaihtamalla ei parantunut

Digisähkön kumppanuus Netellon kanssa oli välillä katkolla, kun yritykselle tarjottiin huokeampaa palvelupakettia toisen yrityksen toimesta. Syrjähyppy ei kuitenkaan tuottanut tulosta.

– Meille sanottiin, että vaihdoksen takia hakutuloksissa sijoittuminen tippuu hetkellisesti. Tulokset eivät kuitenkaan lähteneet luvatusti nousemaan, ennen kuin Netello tuli taas mukaan kuvioihin, Hirvonen muistelee.

– Emme olleet enää ykköspaikalla hakutuloksissa, eikä edes ykkössivulla vaan jossain siellä mitä myös hautausmaaksi kutsutaan. Joku on joskus sanonut, että paras paikka piilottaa ruumis on Googlen hakutulosten kakkossivu, sieltä sitä ei löydä kukaan, Hirvonen nauraa.

Jani Hirvonen – Digisähkö

Kansantajuinen raportointi

Netellon säännöllinen raportointi kerää myös kiitosta Hirvoselta. Raporteista käy ilmi, mitä on tehty ja millaisia tuloksia on saavutettu.

– Tykkään erityisesti siitä, että raportit on laadittu kansantajuisesti. En minä kauheasti ymmärrä näistä, jos niitä ei ole avattu kunnolla, että mikä tarkoittaa mitäkin, Hirvonen hymyilee.

– Meille tärkeää on, että näymme Googlen hakutuloksissa korkealla. Toinen on Google-markkinoinnin kautta tulevat liidit, ja niitä olemme saaneet hyvin. Nyt parhaillaan on useampi kohde työn alla, Hirvonen kiittelee.

– Se mistä minä tykkään, on kokonaisvaltainen palvelu, jota Netellolta saamme avaimet käteen -tyyppisesti. Homma toimii ja saadaan hyviä tuloksia, Hirvonen päättää.

Jani Hirvonen – Digisähkö

Digisähkö Oy

Digisähkö on vuonna 2014 perustettu espoolainen talo- ja tila-automaatioon erikoistunut yritys, joka työllistää kymmenkunta alansa huippuammattilaista. Digisähkö toteuttaa talo- ja tila-automaation lisäksi yritysten sähköistyksen, automatisoinnin, esitystekniikan sekä AV-tekniikkaan liittyvät ratkaisut.

Tutustu sivustoon »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×