Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Sähkö­insinööri­toimisto Seppo Räsänen Oy

Netellolla pidetään asiakkaasta hyvää huolta, eikä tätä jätetä kauppojen jälkeen oman onnensa nojaan. Lisäksi heiltä päin kysellään, miten meillä menee ja voidaanko olla avuksi?” 

Netellolla pidetään asiakkaasta hyvää huolta.” 

Seppo RäsänenSähköinsinööritoimisto Seppo Räisänen Oy

 

Karkkilalainen Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy on sähköteknistä suunnittelua, valvontaa ja konsultointia harjoittava yritys. Vuonna 1989 perustetun yrityksen palvelut kattavat muun muassa suunnittelu-, valvonta– ja konsultointipalvelut liike-, toimisto-, julkis-, majoitus– ja pienteollisuusrakennuksiin yms. uudis– ja saneerauskohteisiin ympäri Suomea 

 

Uskottavuutta nettisivuihin 

Kun Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy perustettiin, netistä ei ollut vielä tietoakaan. Kun nettisivut piti saada 1990-luvulla, teki ne tuttu asiasta kiinnostunut henkilö. Varsin yleinen kuvio siis monen muunkin yrityksen kohdalla internetin rantauduttua ihmisten ja yritysten arkeen.  

”Jossain vaiheessa sitten käännyttiin yritykseen puoleen, mikä teki nettisivuja ja silloin saatiin ammattimaisemman näköiset sivut”, toimitusjohtaja Seppo Räsänen muistelee.  

”Netello ilmestyi kuvioihin, kun yrityksen myyjä otti yhteyttä minuun. Myyjä oli sen verran vakuuttava, että päätin aloittaa yhteistyön. Eikä ole tarvinnut katua, sillä olemme olleet tyytyväisiä Netellon toimintaan.” 

  

Tarjouspyynnöt jyrkkään nousuun 

Uuden verkkosivuston jälkeen Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsäselle on tehty Netellon toimesta sisällöntuottoa, optimointia ja Google-mainontaa.  

”Näiden toimien ansiosta yhteydenotot ja tarjouspyynnöt ovat kasvaneet huomattavasti. Esimerkiksi tarjouspyynnöt ovat nousseet 60 % aiempaan verrattuna.” 

  

Asiakasta kuunnellaan herkällä korvalla 

Seppo Räsäsellä on erittäin positiivinen kokemus Netellon suhteesta asiakkaisiin. 

”Netellolla pidetään asiakkaasta hyvää huolta, eikä tätä jätetä kauppojen jälkeen oman onnensa nojaan. Lisäksi heiltä päin kysellään, miten meillä menee ja voidaanko olla avuksi?” 

”Optimoinnin kuukausiraportit ovat selkeitä ja niissä kerrotaan selvästi sekä avoimesti miten asiat ovat menneet. Raporteissa on myös paljon vinkkejä miten asioita kannattaisi parantaa.” 

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy on keskittänyt kaikki digitaalisen markkinoinnin ratkaisut Netellolle ja yhteistyö tulee jatkumaan tulevaisuudessakin yrityksen kanssa. 

”Voin suositella Netelloa yrityksille, varsinkin noin 2-20 henkeä työllistäville pk-yrityksille. Heille Netello tarjoaa oivaa apua”, toimitusjohtaja Seppo Räsänen sanoo. 

 

 

 

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy 

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy on pääkaupungin läheisyydessä luonnonläheisessä Karkkilassa toimiva, sähköteknistä suunnittelua, valvontaa ja konsultointia harjoittava yritys, jonka palvelut kattavat suunnittelu-, valvonta- ja konsultointipalvelut liike-, toimisto-, julkis-, majoitus- ja pienteollisuusrakennuksiin ym. uudis- ja saneerauskohteisiin ympäri Suomea. Yrityksen erikoisaloista mainittakoon erikoisesti tietoverkkojen suunnitteluun ja rakennuttamiseen liittyvät palvelut, joita Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen on tehnyt useammalle valtakunnallisesti toimivalle yritysketjulle.

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×