Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Brado

Brado Oy on vuonna 2015 perustettu yritys, joka toimii kiinteistö- ja rakennusalalla. Yritys tarjoaa palveluita Pirkanmaan, Keski-Suomen, Savon ja Karjalan talousalueilla sekä tarvittaessa muuallakin Suomessa.

”Tietyissä palveluissa näkee selvästi enemmän yhteydenottoja kuin aiemmin, joka on paremman verkkolöydettävyyden ansiota. Esimerkkinä mainittakoon melumittaus. Sitä ei ole edes missään vaiheessa erikseen optimoitu, vaan se on sisällöntuoton ansiosta pompannut Googlen ykkössivun kärkisijoille.”

Veli-Matti HokkanenBrado Oy

Miten yhteistyö alkoi

Bradon nettisivujen näkyvyys ei ollut parhaalla mahdollisella tasolla, ja yrityksessä oltiin tiedostettu, että parempi hakukonelöydettävyys olisi tavoitteena mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

”Olemme pieni toimija Suomessa ja halusimme, että meidät löydettäisiin paremmin verkosta. Netellolta oltiin yhteydessä ja kysyttiin että olisiko sivustoasiat ajankohtaisia ja olivathan ne”, muistelee Bradon toimitusjohtaja Veli-Matti Hokkanen yhteistyön avausta vuonna 2021.

”Olimme jo tuolloin kartoittaneet hieman eri toimijoita. Olin tehnyt mm. Google-hakuja eri tavoilla ja huomasin, että Netellon tekemät sivut olivat monessa paikassa parhailla sijoilla ilman maksettua mainontaa. Se vakuutti ja vaikutti eniten siihen, että päätimme lähteä yhteistyöhön.”

Viestintä sujuu ja aikataulu pitää

Kun uusia nettisivuja alettiin suunnitella, istuttiin yhdessä alas ja kuunneltiin Bradon tarpeet ja toiveet.

”Aluksi kartoitettiin yhdessä mitä palveluja meillä on, ja mietittiin siltä pohjalta miten niitä saataisiin nousemaan hakutuloksissa. Ensin tehtiin verkkosivuston rakenne ja sen jälkeen mietittiin sisällöt sinne.”

Hokkasen mukaan Netellon toiminta on avointa ja selkeätä.

”Viestintä yritysten välillä toimi hyvin ja sivuston suhteen pysyttiin aikataulussa. Yhteistyö sujuu, koska asioista puhutaan selkokielellä. Asioihin saa tarvittaessa myös vastauksia nopeasti.”

Toimivat nettisivut ja parantuneet hakutulokset

Yhteistyön tuloksena syntyivät Bradon uudet nettisivut, jotka ovat aiempia sivuja käyttäjäystävällisemmät. Hokkasta miellyttää sivuston ulkoasu ja mobiiliversio toimii kännykässä erinomaisesti.

Myös sivuston nousu hakutuloksissa on yrityksessä pantu merkille.

”Tietyissä palveluissa näkee selvästi enemmän yhteydenottoja kuin aiemmin, joka on paremman verkkolöydettävyyden ansiota. Esimerkkinä mainittakoon melumittaus. Sitä ei ole edes missään vaiheessa erikseen optimoitu, vaan se on sisällöntuoton ansiosta pompannut Googlen ykkössivun kärkisijoille.”

”Meille tulee toistuvasti yhteydenottoja melumittaukseen liittyen. Muutenkin yhteydenottojen määrä on kasvanut. Ja tiettyjen toimialueiden tilauskannassa se näkyy hyvin”, Veli-Matti Hokkanen sanoo.

”Oman kokemukseni kautta voin suositella Netelloa esimerkiksi uudemmille yrityksille, jotka kamppailevat näkyvyyden kanssa isojen kilpailijoiden kanssa. Netellolla pystytään nostamaan tuloksia Googlen kautta, sortumatta Google-mainontaan.”

Bradon nettisivut

Brado Oy 

Brado Oy tarjoaa rakennusalan asiantuntijapalveluja kuten kiinteistökehitystä, rakennuttamista ja valvontaa, rakennusterveyttä sekä koulutus- ja auditointipalveluja.

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×