Valintatyökalun käyttökohteet

Liidikone rakennetaan juuri siihen tarpeeseen, mikä sinulla ja yrityksesi sivustolla on. Oli kyseessä sitten tarjouspyyntöjen lisääminen, puheluiden ja ylimääräisten kyselyiden vähentäminen, asiakkaiden palveleminen tai ohjaaminen, Liidikone tukee tavoitteitasi tehokkaasti. Asiantuntijamme rakentaa Liidikoneen polut yhdessä kanssasi, jotta ne tukevat liiketoimintaasi ja ohjaavat asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän jälkeen sinä voit nostaa jalat pöydälle ja antaa automatiikan hoitaa asiakkaiden palvelemisen puolestasi.

1. Chat-ikkuna

Tervehdi sivustollesi saapuvia asiakkaita ja tarjoa heille mahdollisuus hyödyntää automatisoitua asiakaspalvelijaa (tämä Liidikone on chat-muotoinen ja se on tällä sivulla esillä ponnahdusikkunana oikeassa alakulmassa). Tarjoa samalla matalan kynnyksen tapa jättää yhteystiedot suoraan chatin kautta.

2. Ohjaava Liidikone

Tällainen Liidikone sopii esimerkiksi yrityksille, joilla on verkkokauppa ja asiakkaan voi olla hankala navigoida siellä juuri oikeiden tuotteiden pariin. Lisäksi malli sopii yrityksille, joilla on monipuolinen kattaus palveluita eikä asiakas välttämättä tiedä, mitä hän tarvitsee. Asiakas tekee valinnat suoraan liidikoneen kautta ja hänelle tarjotaan valintojen perusteella juuri oikeita tuotteita tai palveluita. Tämä on loistavaa asiakaspalvelua, jos mikä!


3. Tarjousgeneraattori

Liidikoneen avulla voidaan myös kerätä suoraan tiedot tarjousta tai alustavaa tarjousta varten. Mitä tietoja tarvitset, jotta voit laskea suuntaa antavan hinnan? Kysy ne suoraan Liidikoneessa ja lähetä tarjous ilman ylimääräistä puhelinpalaveria.


Tutustu Liidikoneeseen lisää täällä!

Tälle sivulle olemme rakentaneet esimerkkejä, joiden tarkoitus on ainoastaan havainnollistaa Liidikoneiden toimintaa. Tämän vuoksi linkkinappulat eivät johda mihinkään eivätkä polut välttämättä ole sisältönsä puolesta järkeviä. Otathan huomioon, että nämä ovat vain esimerkkejä, eli voimme toteuttaa järjestelmämme avulla lähes millaisia Liidikoneita tahansa. Myös Liidikoneiden ulkoasut ja keskustelukuvakkeet muokataan asiakaskohtaisesti.


×