Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Etelä-Suomen Lattiapinnoitus

”Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin, ja tästä kertovat loistavat tulokset. Liikevaihtomme on kasvanut, vaikka myyntiresursseja ei ole lisätty. Vuonna 2017 liikevaihto kasvoi noin 50 %, seuraavana vuonna 90 % ja viime vuonna 60 %.”

Liikevaihto moninkertaistunut muutamassa vuodessa

”Olemme saaneet Netellolta juuri sitä, mitä olemme hakeneetkin ja sen vuoksi yhteistyö on jatkunut ja jatkuu myös tulevaisuudessa. Palvelu on aina ollut asiantuntevaa ja hintataso kohtuullinen. Kaikki on aina hoitunut hienosti.”

Netello tarjosi palvelua oikeaan aikaan

”Meihin otettiin Netellolta yhteyttä otolliseen aikaan, sillä verkkonäkyvyytemme oli huonoissa kantimissa ja yhteydenottoja ei tullut tarpeeksi. Muitakin kumppanivaihtoehtoja olisi ollut, mutta Netellon osaaminen hakukoneoptimoinnissa vakuutti meidät. Meillä on ollut uskoa tähän yhteistyökuvioon alusta pitäen.” 

”Mielestäni on tärkeää keskittää digitaaliset palvelut samalle toimijalle, jotta markkinointi ei ole hajallaan. Olemme saavuttaneet keskittämällä säästöjä. On hienoa, että Netello on myös laajentanut toimintaansa ja monipuolistanut tuotteistusta, jotta saamme kaikki palvelut samalta toimijalta.” 

Luonnollinen näkyvyys on kaiken a ja o

”Uskon, että luonnollinen näkyvyys Googlen hakutuloksissa on tehokkaampaa kuin mainonta. Meillä ei ole muuta markkinointia, mutta näkyvyys on parantunut ja liikenne verkkosivuillamme kasvanut. Myynnin kasvu näyttää tilanteen kaikkein herkullisimmin. Uusi verkkosivusto ja hakukoneoptimointi ovat nostaneet myös imagoamme.” 

”Teemme mielellämme yhteistyötä Netellon kanssa myös tulevaisuudessa.” 

Etelä-Suomen Lattiapinnoitus Oy

Etelä-Suomen Lattiapinnoitus toteuttaa  kestävät ja pitkäikäiset sekä myös matalapäästöiset M1 luokitellut lattiaratkaisut mm. akryylibetoni-, hiertoepoksi-, ucrete-, e-floor-, raekivi-, epoksi-, uretaani-, polyuretaanibetoni- sekä elastomeerilattiat niin liike-, teollisuus, julkis sekä asuinrakennuksiin. Lisäksi yritys suorittaa betonilaatan kapseloinnit, halkeamien injektoinnit ja liikuntasaumojen korjaukset.

Tutustu verkkosivustoon »

Haluatko hakukoneoptimoidun verkkosivuston?

PYYDÄ TARJOUS   TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

×