Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Lankapaja

Lankapaja-konserni on metallialan sopimusvalmistaja, jolla on tehtaat viidellä paikkakunnalla. Yritys on perustettu 1935.

“Tämä on meille tärkeää uusasiakashankinnan kannalta. Kun Netello aloitti optimoinnin, tuloksia tuli välittömästi. Olemme nyt kaikilla hakusanoilla ykkössivulla.”

Vadim Stepanoff – Lankapaja Oy

Lankapaja

Yhteistyöhön suosituksen kautta

Lankapaja tuli Netellon asiakkaaksi vuoden 2023 alussa suosituksen kautta. Myyntipäällikkö Vadim Stepanoff sai Alma Medialla työskentelevältä ystävältään vinkin, että Netello tekee laadukasta hakukoneoptimointia.

“Kun Netello aloitti optimoinnin, tuloksia tuli välittömästi. Olemme nyt kaikilla hakusanoilla ykkössivulla”, Stepanoff iloitsee.

“Meillä oli yhteistyökumppani, joka hoiti hakukoneoptimointia, mutta olimme tyytymättömiä tuloksiin ja sisältöön. Oli hyvä, että sain suosituksen Netellosta, jotta ei itse tarvinnut etsiä uutta tekijää.”

Tulokset ovat puhuneet puolestaan ja vakuuttaneet ensimmäisen vuoden aikana.

“Meillä oli aiemmin viisi päähakusanaa, eivätkä ne koskaan nousseet kolmossivua korkeammalle. Kun Netello aloitti optimoinnin, tuloksia tuli välittömästi. Olemme nyt kaikilla hakusanoilla ykkössivulla”, Stepanoff iloitsee.

Projekti käynnistyi sutjakkaasti

Netellon verkkoliiketoiminnan asiantuntija Tero-Pekka Laakso otti kopin kokonaisuudesta ja mukaan projektiin lähtivät myös Google-mainonnan asiantuntija Michael Jokipaju ja hakukoneoptimoija Niina Vuori.

“Minulla on yhteyshenkilöinä monta asiantuntijaa, joiden kanssa asioin. Mutta koen, että se on vain hyvä juttu, koska kukin heistä on asiantuntija omalla alueellaan”, Stepanoff sanoo.

Ensimmäinen askel oli muokata Lankapajan nettisivuilla olevia tekstisisältöjä hakukoneystävällisemmiksi. Myös sivuston rakennetta kehitettiin ja lisättiin muutamia alasivuja.

Nyt hakukoneoptimointia on tehty vajaa vuosi ja tulokset puhuvat puolestaan.

“Tällä kertaa vaihtamalla parani!”

Seuraava askel on lähteä toteuttamaan säännöllisiä julkaisuja Lankapajan nettisivuilla, jotta yritys voi itse jakaa niitä LinkedInissä. LinkedIn on yritykselle keskeinen kanava.

Tulokset vakuuttavat

Vadim Stepanoff sanoo, että hakukoneoptimoinnin ja -mainonnan tuloksia on vaikea pukea euroiksi, johtuen toimialan luonteesta.

“Mutta tämä on ollut ilman muuta meille hyvä ja toimiva ratkaisu. Tuloksia tuli yllättävän nopeasti, vain muutamassa kuukaudessa.”

Lankapajalle tulee uusia asiakkaita verkkosivujen kautta, soittamalla ja sähköpostitse yleensä joitakin kymmeniä vuodessa.

“Tämä on meille tärkeää uusasiakashankinnan kannalta, sillä joitain asiakkaita poistuu ajoittain luontaisen poistuman kautta.”

Lankapaja on alallaan suuri toimija, jolla on viisi tehdasta, 300 työntekijää ja satoja asiakkaita. Konsernin yhteenlaskettu liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa.

“Löydymme nyt kilpailijoita paremmin, jos asiakkaamme etsivät sopimusvalmistajaa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi kone- ja laitevalmistajat, kaupan alan toimijat sekä ajoneuvovalmistajat”, Stepanoff sanoo.

Asiantuntijat tukena

Stepanoff kiittelee Netellon asiantuntijoita hyvästä kommunikoinnista ja nopeasta reagoinnista. Hän sanoo, että jokaisen netellolaisen kanssa on ollut helppo tulla toimeen.

Hakukoneoptimoinnin tuloksia ja raportteja on käyty säännöllisesti yhdessä läpi.

“Yhteydenottoja on ollut sopivin väliajoin. Kun on asiaa, pidämme palaverin, mutta muuten Netello tekee omaa työtään ja me omaamme.”

Stepanoff on ollut kaikin puolin tyytyväinen palveluun ja tuloksiin.

“Kaikki on sujunut ehdottomasti hyvin. Voin suositella Netelloa – mutta en kilpailijoille!”, Stepanoff nauraa.

Lankapaja Oy

Lankapaja-konserni on yksi Suomen johtavista metallialan sopimusvalmistajista ja alihankintakonepajoista. Yrityksellä on viisi toimipistettä ja satoja työntekijöitä.

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×