Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Luontaistuote Jasmin

”On hienoa, kun voimme nyt ylpeänä ohjata kävijöitä uuteen, upeaan verkkokauppaamme Google-mainonnan kautta. On kiva maksaa klikkauksista, jotka tuovat ihmisiä laadukkaaseen ja tyylikkääseen kauppaamme.”

Heti samalla aaltopituudella

“Minulle tuli heti sellainen olo, että olemme tekijöiden kanssa samalla aaltopituudella ja voin luottaa Netelloon. Kyseessä ei ollut mikään tusinatalo, vaan yritys, jossa töitä tehdään porukalla ja oikealla tekemisen meiningillä.”

– Niina Nurmi, Luontaistuote Jasmin

Netello valikoitui kumppaniksi fiilispohjalta

”Löysin Netellon googlettamalla. Soitin moneen yritykseen, mutta Netello oli ainoa, josta jäi erittäin miellyttävä tunne. Puhelun jälkeen minulla oli hyvä mieli ja päätin fiilispohjalta, että lähden käymään tapaamisessa paikan päällä.”

“Tapaaminen sai minut vakuuttumaan vielä enemmän. Minulle tuli sellainen olo, että olemme tekijöiden kanssa samalla aaltopituudella ja voin luottaa Netelloon. Luottamus syntyi etenkin siitä, että asioista puhuttiin heti suoraan. Kyseessä ei ollut selvästikään tusinatalo, vaan yritys, jossa töitä tehdään porukalla ja oikealla tekemisen meiningillä.”

Ongelmana vanhanaikainen verkkokauppa

”Alunperin meillä oli ongelmana vanhanaikainen ja omatekoisen näköinen verkkokauppa, johon emme saaneet lisättyä sellaisia ominaisuuksia, joita olisimme halunneet. Lisäksi tuntui, että maksamme koko ajan esimerkiksi mainonnasta, mutta emme saa tuloksia emmekä tiedä, mihin raha menee.”

“Netello toteutti meille alusta asti laadukkaasti rakennetun verkkokaupan, joka julkaistiin toukokuussa 2020. Se on upea, toimiva, selkeä ja helppokäyttöinen. Pystyn helposti lisäämään sinne itse tuotteita. Lisäksi olen saanut Netellolta aina apua todella nopeasti, jos olen tarvinnut.”

“On hienoa, kun voimme nyt ylpeänä ohjata kävijöitä uuteen, upeaan verkkokauppaamme Google-mainonnan kautta. On kiva maksaa klikkauksista, jotka tuovat ihmisiä laadukkaaseen ja tyylikkääseen kauppaamme.”

– Niina Nurmi, Luontaistuote Jasmin

Luontaistuote Jasmin

Netellolta uusia ideoita

“Meillä oli selkeä visio, mitä verkkokaupalta haluamme, mutta myös Netellolta saimme paljon hyviä ideoita. Nyt verkkokaupastamme on paljon helpompi etsiä ja löytää tuotteita, ja lisäksi voi hakea esimerkiksi pelkästään vegaanisia tai luomutuotteita. Jo nyt on tullut tilauksia tuotteista, joita ei ole koskaan ennen tilattu!”

“Lisäksi sain Netellolta idean kuvata tuotteita luonnossa. Se oli loistava idea, ja lopputulos on hienosti toteutettu. Sain mukaan myös isävainaan pellolta napatun kuvan, joten hänkin pääsi osallistumaan projektiin.”

Yhteistyö jatkuu myös tästä eteenpäin

“Netellon asiakaspalvelu on loistava ja tekijät erittäin ammattitaitoisia. Yhteistyö on koko matkan ajan tuntunut hyvältä, ja verkkokaupasta tuli mahtava. Lisäksi minua on pidetty hyvin ajan tasalla kaikesta ja soiteltu välillä ihan muuten vaan tsemppipuheluita.”

“Kaikki on sujunut erittäin hyvin, ja aion puhua Netellosta eteenpäin pelkkää hyvää. Tällä hetkellä on loistava fiilis. Verkkokaupan kehittäminen jatkuu ja sinne lisätään jatkuvasti uusia tuotteita. Aloitimme juuri myös Google-mainonnan Netellon kautta, joten odotan innolla, miten kaikki nämä toimet alkavat vaikuttaa.”

– Niina Nurmi, Luontaistuote Jasmin

Luontaistuote Jasmin

Luontaistuote Jasmin on luontais- ja terveystuotteita myyvä perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1996. Yrityksen kivijalkaliike sijaitsee Naantalissa. Valikoimiin kuuluu hyvinvointituotteiden lisäksi myös esimerkiksi kosmetiikkaa, ravintolisiä ja tuotteita kotiin.

Tutustu verkkokauppaan »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×