JPT JASKARI OY

”Olemme erittäin tyytyväisiä ratkaisuumme.”

Ratkaisut

 

”Tarvitsimme uuden logon, visuaalisen ilmeen sekä uudet kotisivut. Kävimme läpi monia palveluntarjoajia ja päädyimme Netelloon. Oma visiomme kohtasi Netellon kanssa parhaiten ja tuntui, että puhuimme eniten samaa kieltä”

- Juha-Pekka Jaskari, JPT Jaskari Oy toimitusjohtaja

Moderni sivusto vakuuttaa

”Muutama vuosi sitten teimme strategisen päätöksen panostaa enemmän omaan tuotekehitykseemme eli tiekoneiden ja laitteiden suunnitteluun ja tuotantoon. Tarvitsimme uuden logon, visuaalisen ilmeen sekä uudet kotisivut. Kävimme läpi monia palveluntarjoajia ja päädyimme Netelloon. Oma visiomme kohtasi Netellon kanssa parhaiten ja tuntui, että puhuimme eniten samaa kieltä. Myös kotisivujen rakenne ja toiminta vakuuttivat."

Yhteistyö helppoa ja vaivatonta

”Olemme aina saaneet apua ja vastauksia kysymyksiimme, kun niitä olemme tarvinneet. Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa.”

- Juha-Pekka Jaskari, JPT Jaskari Oy toimitusjohtaja

KYSY LISÄÄ RATKAISUISTAMME

SERCO - JPT Jaskari Oy

SERCO – JPT Jaskari Oy suunnittelee ja valmistaa ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja tiekoneita ja -laitteita. Valmistamme tuotteita muun muassa palo- ja lentoasemille, moottori- ja valtateille sekä kaupunki- ja taajamakäyttöön. Lisäksi teemme metallialan alihankintatöitä. Olemme toimineet Köyliössä, Satakunnassa vuodesta 2006 lähtien.

Tutustu Sercoon »

Kiinnostuitko?

Voimme toteuttaa myös sinulle samanlaisen ratkaisun. Kartoitetaan yhdessä yrityksesi tarpeet ja räätälöidään yrityksellesi parhaiten sopiva palvelukokonaisuus.

PYYDÄ TARJOUS   TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

 

In English