Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Hammardata

“Liidikone säästää resurssejamme merkittävästi”

Jopa 100 % kasvu yhteydenottojen määrässä

“Myös Netellon tekemä jatkuva hakukoneoptimointi on kasvattanut saatujen yhteydenottojen määrää. Yhteydenotot ovatkin nousseet viime vuoden marraskuulta tuntuvasti, puhuisin arviolta jopa 100 % noususta. Netello tekee meille myös hakukonemainontaa, jonka tuloksiin olemme myös olleet tyytyväisiä. Tulokset näkyvät suoraan yhteydenottojen määrässä.”

– Jari Ståhlhammar, HammarData

Liidikone säästää resurssejamme merkittävästi

”Netellon Liidikoneesta saamamme suurin hyöty on, että se säästää omaa ja työntekijöidemme aikaa merkittävästi. Aiemmin yrityksemme resursseja kului runsaasti siihen, että jouduimme pyytämään meihin yhteyttä ottaneilta asiakkailta lähes aina lisätietoja siitä, millaisen ongelman kanssa he tarvitsevat apuamme. Tämä oli turhauttavaa myös asiakkaiden näkökulmasta.

Liidikone kuitenkin laittaa asiakkaan antamaan tarkempaa tietoa siitä, millaisella asialla hän meitä lähestyy. Kun käytössämme on jo alkuvaiheessa tarvittavat tiedot, voimme antaa asiakkaalle myös selkeän kustannusarvion, jonka perusteella hänen on helppoa tehdä päätös, haluaako hän ostaa palveluitamme.

Liidikone tehostaa yhteydenottoja sekä meidän että asiakkaidemme näkökulmasta. Se auttaa meitä ymmärtämään paremmin sivustollemme saapuvien asiakkaiden tarpeita. Nyt työntekijöidemme resursseja säästyy huomattavasti enemmän yrityksemme ydintehtävien hoitamiseen.”

– Jari Ståhlhammar, HammarData

Liidikone hammardata

Uusi verkkosivusto kerää kehuja yhteistyökumppaneilta

”Netello toteutti meille myös kokonaan uuden verkkosivuston. Olemme olleet siihen ja sen selkeyteen erittäin tyytyväisiä. Olemme saaneet siitä myös kehuja yhteistyökumppaneiltamme.

Meillä on aiemmin ollut lukuisia yhteistyökumppaneita toteuttamassa verkkosivujamme, mutta vasta nyt olen kokonaisuuteen oikeasti tyytyväinen.

Pidin myös verkkosivuston toteuttamisprosessista Netellon kanssa. Vuorovaikutus oli jatkuvaa ja pääsin aidosti vaikuttamaan kaikkeen. Tämä ei kaikkien toimijoiden kanssa ole itsestäänselvyys.”

Hammardata

Jopa 100 % kasvu yhteydenottojen määrässä

“Myös Netellon tekemä jatkuva hakukoneoptimointi on kasvattanut saatujen yhteydenottojen määrää. Yhteydenotot ovatkin nousseet viime vuoden marraskuulta tuntuvasti, puhuisin arviolta jopa 100 % noususta. Netello tekee meille myös hakukonemainontaa, jonka tuloksiin olemme myös olleet tyytyväisiä. Tulokset näkyvät suoraan yhteydenottojen määrässä.”

Kaikki on toiminut kertakaikkisen mainiosti

”Netelloon olen ollut erittäin tyytyväinen. Kaikki on toiminut kertakaikkisen mainiosti! Apua olen saanut nopeasti aina, kun olen sitä tarvinnut. Olen vieraillut myös Netellon toimistolla, ja vastaanotto oli erittäin miellyttävä! Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen.”

– Jari Ståhlhammar, HammarData

Uniikki verkkokauppa tietokoneen ostajalle

Netello Systems Oy toteutti HammarDatalle myös täysin räätälöidyn verkkokaupan uudenlaisella logiikalla. Helppokäyttöisen verkkokaupan avulla asiakas löytää helposti tarpeisiinsa sopivan tietokoneen työskentelyyn tai pelaamiseen. Verkkokaupan toimintaperiaatteena on se, että asiakas valitsee pelattavan pelin tai käytettävän ohjelmiston, jonka perusteella hänelle tarjotaan sopivaa tietokonetta.

Verkkokauppaan on rakennettu erilaiset ulkoasut pelikonetta ja työkonetta ostaville asiakkaille. Netello Systems Oy kehitti myös markkinointisuunnitelman ja toteutti sen verkkokaupan lanseerauksen yhteydessä.

Royal Gaming verkkokauppa

HammarData

HammarData on 100% suomalainen Tampereella toimiva tiedostojen palautus- ja varmuuskopiointiyritys, joka palvelee joustavasti ja nopeasti kaikissa tilanteissa yrityksiä ja yksityisasiakkaita ympäri Suomen Hangosta Utsjoelle asti. HammarData on erikoistunut vaativimpiinkin tiedostojen ja datan palautuksiin aina kilpailukykyiseen hintaan kaikenlaisilta muistilaitteilta: kovalevyltä, muistitikulta, SSD-levyltä, muistikortilta, älypuhelimelta, RAID-serveriltä jne.

HammarDatan hinnoittelu on erittäin kilpailukykyistä, ja yritys tarjoaakin datapalautukset lähes poikkeuksetta edullisemmin kuin kukaan muu Suomessa.

Tutustu verkkosivustoon »   Tutustu Royal Gaming -verkkokauppaan »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×