Ukkonen LN Import

”Netello ei lähtenyt tarjoamaan suoraan verkkokaupparatkaisua vaan otti lähtökohdaksi yrityksen kokonaisvaltaisen strategian ja tulevaisuuden tavoitteet. ”

”Muiden [verkkokauppatoimittajien] lähtökohta oli verkkokauppakeskeinen – Netellon strategiakeskeinen.”

– Matti Leirimaa, Ukkonen LN Import Oy toimitusjohtaja

Netello RoadmapTM on kokonaisvaltainen ratkaisu

”Kun astuimme yrityksen johtoon, oli verkkokauppa noin 10 vuotta vanha ja kipeästi uudistuksen tarpeessa. Halusimme verkkokaupan, jonka ylläpito olisi helppoa ja päivitys yksinkertaista. Tutustuimme lukuisiin eri verkkokauppatoimittajiin ja keskusteluja kävimme viiden eri tahon kanssa. Netellon lähtökohta ratkaisi päätöksen. Netello ei lähtenyt tarjoamaan suoraan verkkokaupparatkaisua vaan otti lähtökohdaksi yrityksen kokonaisvaltaisen strategian ja tulevaisuuden tavoitteet. Muiden lähtökohta oli verkkokauppakeskeinen – Netellon strategiakeskeinen.”

KYSY LISÄÄ NETELLO ROADMAPTM -KONSEPTISTA

Verkkokauppa on onnistunut kokonaisuus

”Olemme ratkaisuun todella tyytyväisiä. Verkkokaupan layout on todella onnistunut ja toimiva. Verkkokaupan hallinta on helppoa ja loogista. Saimme juuri sellaisen modernin verkkokaupan, jota lähdimme hakemaan. Myös tulevaisuuden tavoitteissamme on verkkokauppa ratkaisevassa roolissa.”

Netello on joustava yhteistyökumppani

”Olemme kiireinen yrittäjäperhe. Netello on ollut erittäin joustava yhteistyökumppani ja on huomioinut tarpeemme erinomaisesti – olemme voineet käydä palavereissa esimerkiksi lastemme kanssa. Tapaamiset ja palaverit on aina organisoitu hyvin ja toiminta on ollut loogista.”

”Suurkiitokset koko Netellon henkilökunnalle aina myynnistä suunnittelijoihin ja tekniikkaan. Voin suositella Netelloa lämpimästi.”

– Matti Leirimaa, Ukkonen LN Import Oy toimitusjohtaja

Ukkonen LN Import Oy

Vuonna 2016 Tuontiliike Ukkosen omistajat vaihtuivat – uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy jatkaa neljännesvuosisadan suomalaisia harrasteviljelijöitä ja puutarhatoimijoita palvelleen Tuontiliike Ukkosen viitoittamalla tiellä. Ukkonen LN Import Oy tuo maahan muun muassa kasvihuoneita, kasvihuonetarvikkeita, pihavarastoja, puutarhatekstiilejä, suodatinkankaita ja kaivopumppuja sekä yritys- että yksityiskäyttöön. Yrityksen tuote- ja palveluvalikoima laajenee jatkuvasti.

Tutustu verkkokauppaan »

Kiinnostuitko?

Tarvitsetko laajempaa yhteistyötä liiketoimintasi kehittämiseen? Netello RoadmapTM viitoittaa tien menestykseen.

PYYDÄ TARJOUS   TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

×