Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Sectools Oy

Myymäläjärjestelmiä toimittavalla ja maahantuovalla Sectools Oy:llä on käynnissä yrittäjien sukupolvenvaihdos. Yrityksessä eletään muutosten aikaa niin vastuiden uudellenjärjestelyjen, kuin maailman digitalisoitumisen vuoksi. Tarve verkkosivu-uudistukselle antoi Sectoolsissa kipinän myös laajemmalle yhteistyölle Netellon kanssa.

”Netello on ammattitaitoinen firma joka on vastannut asettamiinsa lupauksiin. Siellä on paljon osaamista verkkosivujen kehittämiseen ja näkyvyyteen, mutta sitten päälle sieltä saa vielä kokonaisvaltaista sparrausta”

Tuomas Hanninen – Sectools Oy

Kokonaisvaltainen kumppani tukee matkalla

”Ostoksia tehdään nyt enemmän verkossa, kuin yrityksen perustamisen aikoihin 2000-luvun alkupuolella. Silloin mietimme tarvitaanko yritykselle edes omia verkkosivuja”, muistelee Sectoolsin myynti- ja hankintapäällikkö Tuomas Hanninen.

Verkkosivu-uudistus alkoi olla muutenkin ajankohtainen, ja viimeisen sysäyksen sen toteuttamiselle antoi pari vuotta sitten se, kun vanhat sivut paloivat Ranskassa palvelinsalipalon mukana. Netello valikoitui kumppaniksi lopulta heidän palvelukokonaisuuden vuoksi.

”Netellolla oli tarjolla tiekartta, mihin me lähdettiin samalla mukaan. Siinä ollaan käsitelty laajemminkin yritystoimintaa”, Hanninen kertoo.

 

Netello Tie – ohjausta ja sparrausta yrittäjille

Netello Tie on tarjonnut Sectoolsille kokonaisvaltaista tukea muutokseen ja yritystoiminnan kehittämiseen. Pari vuotta sitten toimijat loivat yhdessä tiekartan ajatuksella, että kaikki prosessin alussa kartoitetut teemat olisi huomioitu vuonna 2023.

”Silloin kun projekti alkoi ja Netellon valmistama tiekartta esiteltiin meille, siellä käytiin tarkasti läpi tulevat liikevaihtotavoitteet ja muut tavoitteet mitä meillä on tähän liiketoimintaan”, Hanninen kertaa.

Käytännössä Netello Tie on tarjonnut Sectoolsille viisi välisteppiä sisältävän kolmen vuoden suunnitelman. Esimerkkejä toteutetuista ja toteutettavista asioista ovat olleet muun muassa verkkosivu-uudistus, online- ja offline-puolen yhdistämisen toimenpiteet, ja ajattelun sekä toimistorutiinien muokkaamista niin, että kaikki toimii yhteen. Mukana on ollut myös erilaiset yrityksen näkyvyyteen ja yritysilmeen luomiseen liittyvät asiat.

”Netellon kanssa yhteistyö perustuu meidän verkkopalvelujen kehittämiseen, hakukoneoptimointiin ja hakukonenäkyvyyteen. Pyrimme siihen, että kun meidän laitteita haetaan verkosta, niin meidät löydetään sieltä ensimmäisten joukossa”, Hanninen kiteyttää.

 

Tuloksiin sujuvalla yhteistyöllä

Hanninen on tyytyväinen saavutettuihin tuloksiin ja yhteistyöhön Netellon kanssa.

”Kyllä tuntuu, että ollaan saatu hyötyä tästä. Verkkosivut on nykyaikaisen näköiset, on saatu markkinointia, Google-mainontaa ja siellä meidän hakukone löytyvyyttä parannettua. Netellolta tulee hyvät raportit meille päin. Niiden avulla käydään sitten läpi tavoitteita mitä on yhdessä asetettu”, Hanninen listaa.

Sectools haluaa pysyä mukana digitalisoituvassa maailmassa ja meneillään olevassa murroksessa. Yritykselle on tärkeää, että verkkosivut ovat toimivat ja asiakkaiden on helppo  tehdä niiden kautta ostoksia.

Erityisen tyytyväisiä Sectoolsilla ollaan Netellon kokonaisvaltaiseen apuun, sparraukseen ja ammattitaitoon. Myös tulokset ovat oikean suuntaisia. Kävijämäärät verkkosivuilla ovat nousussa ja hakukonenäkyvyys paranee jatkuvasti.

”Suosittelen kyllä Netelloa. Netello on ammattitaitoinen firma joka on vastannut asettamiinsa lupauksiin. Siellä on paljon osaamista verkkosivujen kehittämiseen ja näkyvyyteen, mutta sitten päälle sieltä saa vielä kokonaisvaltaista sparrausta”, Hanninen kiittelee.

”Mitä arvostetaan todella paljon on se, että työ on jatkunut sen jälkeen kun verkkosivut on saatu pystyyn”, Hanninen päättää.

 

Sectools

Nykyaikaisiin, tyylikkäisiin ja helppokäyttöisiin myymäläratkaisuihin erikoistuneella Sectoolsilla on yli 20 vuoden kokemus myymälöiden suojaamisesta

Yritys tarjoaa asiakkailleen mahdollisimman helppokäyttöisen järjestelmäkokonaisuuden aina tuotteiden hankinnasta asennukseen ja ylläpitoon. Kattavan tuotevalikoiman avulla Sectools auttaa asiakkaita löytämään aina tilanteeseen parhaiten sopivan kokonaisratkaisun.

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×