Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

Kymppikylppäri

Kymppikylppäri Oy on Pirkanmaalla toimiva kylpyhuone- ja saunaremontteihin erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 2020.

“Aiemmin tuli yksi yhteydenotto viikossa, nyt tulee monta päivässä.”

“Pidän erityisesti Netellon asiakaslähtöisestä tavasta tehdä työtä. He kartoittivat aidosti, mikä tarpeemme on.”

Jussi Siikakoski – Kymppikylppäri Oy

Uusi sivusto - Kymppikylppäri

Uusia oivalluksia alkukartoituksessa

Kymppikylppäri Oy:n toimitusjohtaja Jussi Siikakoski oli pohtinut jo hyvän aikaa, että yrityksen verkkosivuille pitäisi tehdä hakukoneoptimointia. Hänelle oli soiteltu useammasta yrityksestä, mutta vasta Netellon myyjän, Tino Tabellin, puhelu sai hänet vakuuttumaan.

“Tykkäsin hänen tavastaan lähestyä asiaa. Meidän tarpeemme ja myyjän tapa myydä kohtasivat ja lähdimme virittelemään yhteistyötä”, Siikakoski sanoo.

Projekti lähti käyntiin toukokuussa 2023 palaverilla, joka selvensi monia asioita.

“Kävimme läpi, mitkä meidän tuotteemme ovat, mikä on kohderyhmämme ja mikä on se tarkka alue, jolla haluamme toimia. Etenkin tämä alueellinen kohdentaminen avasi silmiämme. Olimme miettineet toimialuettamme liian laveasti.”

Uudiskohde

Nettisivujen sisällöt kuntoon

Netellon sisällöntuottaja kirjoitti Kymppikylppärin verkkosivuille uudet tekstit, jotta ne toimisivat mahdollisimman hyvin hakukoneoptimoinnin kannalta, mutta kiinnostaisivat myös sivustolle tulevaa asiakasta.

“Olemme tarkkoja siitä, että tekstejä ei tehdä pelkästään hakukoneoptimoinnin näkökulmasta. Sisällöntuottaja otti toiveemme hyvin huomioon ja tekstit vastasivat odotuksiamme”, Siikakoski sanoo ja jatkaa:

“Kun potentiaalinen asiakas saadaan houkuteltua nettisivuille, on erityisen tärkeää, että tekstien avulla asiakkaalle rakennetaan luottamus yritykseen.”

Kun uudet tekstit saatiin verkkosivuille, Netello aloitti säännöllisen hakukoneoptimoinnin.

“Olen tykännyt siitä, että olemme käyneet asiantuntijan kanssa hakukoneoptimoinnin raporttia läpi selkeästi ja yksityiskohtaisesti. Lisäksi pyyntöihini on reagoitu nopeasti.”

Moninkertainen määrä yhteydenottoja

Siikakoski sanoo, että heille valittujen hakusanojen sijoitukset ovat nousseet alusta asti siten, kuin myyntipuheissa luvattiin.

“Osasimme varautua siihen, että nousuun menee aikaa, mutta iloksemme saimme huomata, että sijoitukset ovat nousseet koko ajan tasaisesti.”

Aiemmin Kymppikylppäri näkyi tärkeillä hakusanoilla, kuten kylpyhuoneremontti ja saunaremontti, vasta kolmannella tai neljännellä Googlen sivulla. Netellon ammattilaisten pitkäjänteisen työn ansiosta kaikki sanat ovat nyt Googlen ykkössivulla.

Tämä on näkynyt positiivisesti yhteydenottojen määrässä.

“Alkuvuosi on tällä alalla yleensä heikko ja se näkyy yhteydenottojen määrässä. Nyt, alkuvuonna 2024, tilanne on kuitenkin täysin erilainen.”

“Jos vertaan tilannetta vuoden takaiseen, niin laadullisesti hyviä yhteydenottoja tulee saman verran kuin yleensä kesäsesongin aikaan”, Siikakoski iloitsee.

Hän sanoo, että aikaisempina vuosina yhteydenottoja on alkuvuonna tullut noin yksi viikossa. Nyt yhteydenottoja tulee monta päivässä.

”Yhteydenottoja tulee monta päivässä.

“Ala ei ole tällä hetkellä nosteessa, joten myös siihen nähden tämä on todella kova nousu.”

Verkkonäkyvyys on tärkeää

Alma Median kautta Kymppikylppärille toteutettiin myös kuukauden mittainen Display-kampanja.

“Bannerimainoksen visuaalinen ilme ja erottuva asettelu ilahduttivat. Olimme todella tyytyväisiä kampanjaan, sillä sen kautta tuli paremmin liidejä kuin aiemman bannerimainonnan kautta.”

Siikakosken mukaan heidän alallaan on erittäin tärkeää, että verkkonäkyvyys on kunnossa.

“Kuluttajapuolella tekijät etsitään pitkälti verkosta, joten on erittäin tärkeää, että näkyvyys on kunnossa ja verkkosivujen kautta välitetään asiakkaille oikea viesti. Mekin olemme vielä verrattain tuore yritys, joten uusien asiakkaiden hankinta on erityisen tärkeää”, Siikakoski sanoo.

Netello saa kiitosta hyvin toimineesta projektista

“Pidän erityisesti Netellon asiakaslähtöisestä tavasta tehdä työtä. He kartoittivat aidosti, mikä tarpeemme on. Pidän siitä, että meidän tilanteeseemme pureuduttiin niin tarkasti. Tulokset ovat aivan toista luokkaa, kun työ tehdään ajatuksella”, Siikakoski sanoo.

Kymppikylppäri Oy

Kymppikylppäri toteuttaa kylpyhuone- ja saunaremontit kokonaisurakkana Pirkanmaalla. Lisäksi yritys tarjoaa uudiskohteiden laatoitustyöt sekä vedeneritystyöt ja kuivauspalvelut.

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×