Suomen Lasitehdas

“Parhaimmillaan kävijämäärät ovat olleet jopa 226 % korkeammat vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna. Ja mikä parhainta, tämä näkyy roimana kasvuna myös asiakasmäärissämme.”

“Yhteistyö lähti liikkeelle tehokkaasti ja hyvin. Pidin erityisesti projektin selkeydestä.”

– Mikko Hosiokoski, Suomen Lasitehdas

”Hyvä paketti, jonka aikana ei ole tarvinnut itse huolehtia”

“Toimitamme laseja rakentamiseen ja sisustamiseen ympäri Suomen. Alun perin lähdimme etsimään verkosta kumppania omien sivujemme optimointiin. Kun Google antoi Netellon ensimmäisenä hakutuloksena, vakuutti osaltaan jo tämä meidät siitä, että Netellossa osataan optimoinnin salat.”

“Yhteistyö lähti liikkeelle tehokkaasti ja hyvin. Pidin erityisesti projektin selkeydestä, vaikka asioinkin useamman eri Netellon edustajan kanssa. Hyvin on toiminut siitä huolimatta.”

”Kaikki on sujunut, kuten pitääkin”

“Olen tyytyväinen. Kaikki kymmenkunta sivua, jotka optimoitiin omille, tarkoin valituille avaintermeilleen, komeilevat tätä nykyä Googlen hakutulosten ykkössijalla. Parhaimmillaan kävijämäärät ovat olleet jopa 226 % korkeammat vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna.”

“Ja mikä parhainta, tämä näkyy roimana kasvuna myös asiakasmäärissämme. Tätä kautta saamme nykyisin merkittävän osan asiakkaistamme. Ei kyllä löydy mitään negatiivista sanottavaa.”

“Kiitos, että projekti on sujunut näin hyvin ja olemme päässeet kaikkiin asetettuihin tavoitteisiin! Olemme tästä syystä aloittamassa parhaillaan toistakin projektia, kokonaisvaltaisempaa verkkosivu-uudistusta. Oli itsestäänselvä valinta, että Netellon kanssa yhteistyötä jatketaan.”

– Mikko Hosiokoski, Suomen Lasitehdas

Suomen Lasitehdas

Suomen Lasitehdas on Porvoossa sijaitseva lasituotteiden ammattilainen. Yritys valmistaa ja toimittaa laseja rakentamiseen ja sisustamiseen ympäri Suomen. Lasitehtaan tuotteita ovat esimerkiksi tolppattomat lasikaiteet, saunan lasit, komeroiden liukuovet eli peililiukuovet, pöydän lasit, peilit sekä mustat ruudukkoseinät. Tutustu uudistettuun verkkosivustoon!

Tutustu yritykseen »

Haluatko hakukoneoptimoida verkkosivustoasi?

PYYDÄ TARJOUS TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

×